palo alto rserva i

Palo Alto Reserva I

Palo Alto Reserva I, Cabernet Sauvignon, Carmenere, Shiraz.

Så har vi igen drukket vin. Denne gang er det gået ud over Palo Alto Reserva I, Cabernet Sauvignon, Carmenere, Shiraz. En ganske glimrende hverdags vin. Palo Alto Reserva I har nogle dybe intense farver og et nærmest violet skær, med en forførende duft af bær, som blåbær, blommer og svagt træ. Smagen er med god karakter, en fin eftersmag og god balance. Vinen er ældet 60% i 8 måneder på Franske og Amerikanske Egetræsfade, og 40 % er ældet  8 måneder i stålfade.

Palo Alto Reserva I har fået tildelt 90 ud af 100 point af James Suckling, der er en anerkendt, Amerikansk, vinanmelder. Det betyder at den iflg. ham er “Outstanding”. Og jeg vil til dels give ham ret i forhold til prisen (fundet helt ned til 44 kr. og op til 97 kr.). Dog skal den lige have lov til at lufte lidt, inden den drikkes. Palo Alto Reserva I passer godt til Rødt kød, gode modnet oste, grillet barbecue kød (noget med lidt krydderi i) og kan også nydes til en krydret pastaret.

Palo Alto Reserva I kan lagers i op til 4 år, så der er lagt en god bund for en rigtig god vin om et par år.

“This blend is born on hillsides and slopes by the foothill of the Andes Mountains, enjoying the fresh winds which bring a unique fruit expression seal, personality and power.”

palo alto rserva i

Facts om Palo Alto Reserva I, Cabernet Sauvignon, Carmenere, Shiraz 2015 :

Type: Rødvin
Smag: Karakterfuld og godt balanceret med gode noter af frugt og svag træ.
Passer til: Grillet kød, rødt kød, modnet oste.
Område: Chile, Lourdes, Mariposas, Villa Alegre
Årgang: 2015
Druer: 50% Cabernet Sauvignon, 35% Carmenere, 15% Syrah
Alkohol: 13,5%
Pris: ca. 44 kr.