bull logo

Bull – Burgerresturant i Odense

Deeet er endelig blevet fredag og ungerne er for en gangs skyld ikke hjemme, og selv om det er fredag den 13 – så der skal hygges.

Jeg har spist på Bull et par gang før, og jeg syntes det er en af de bedste burgerresturanter i Odense.
Der er en stemning af Amerikansk diner, blandet med super bowl, i resturanten, og der er altid mennesker og rigeligt med personale. Selv om der næsten var fyldt op fredag aften, gik der ikke længe fra bestillingen var lagt, til maden kom.

Bull har slået sig op på at være en slowfood burger-resturant, der kun bruger dansk premium kød i deres bøffer, og det er kvlitet der kan smages.
Der er selfølgelig en burger for enhver, selv en vegieburger, en burger med fritter, børne, cheese, pulled pork, løgringe – burger, så der er en burger til enhver smag.

bull logo

Hvis man er en rigtig mand, skal man selfølgelig have en B-IT Burger, 200g oksekød 2x Bacon, 2 x ost med B-fries og en soda. Al den næring, en voksen mand skal have, en fredagaften.

Selvfølgelig skal der et par snacks til, og her er der et lækkert udvalg. B-horns( en slags twister fries), B-Moxarella Sticks, B-Chilli Cheese, Wings m.f. Wings og Onion rings smager bare som de skal – Dog er deres nye tiltag med en B-Crunch – som er en større kyllinge-nuggets – noget vandet, og ikke særlig kraftig I smagen. Men med Cowboy cheddar dip, hjælper det en del.

Der er også mulighed for at få en chicken salad, og opgradere burgerbollen til en grov-fiberbolle hvis man er lidt hellig.

bull bar

Burgerne er perfekte, bøffen er lækker stegt og krydderet lige tilpas – ikke tør og hård som hos Junkfood pusherne. Salaten er frisk, og når de siger bacon X 2 mener de det virkelig.
Det var den bedste burger jeg har fået meget længe – og man kan blive mæt, af en menu.

Så glem alt om Junkfood pusherne, Mac D, Burger King – Tag på Bull og få en ordenlig burger, det kan varmt anbefales.