Svin og selleri

Svinekød og selleri går godt sammen. Så her kommer en opskrift på en nem og velsmagende ret. 

Ingredienser

  • 1 knoldselleri
  • 2 stængler bladselleri
  • Fløde
  • 500-600 gr blandede svampe
  • Smør
  • 1 svinemørbrad

Tilberedning

  • Rens og skær sellerien i mindre stykker. Kog dem møre i en gryde med vand.
  • Vandet hældes fra og sellerien blendes/moses godt med hvad du nu har af værktøj. 
  • Svampene renses og steges i smør til de begynder at blive sprøde og gyldne.
  • Hæld en passende mængde fløde henover svampene og lad det koge ind til en passende konsistens. Smag til, og suppler evt. med lidt soya hvis du savner smag.  
  • Svinemørbrad afpudses og skæres til bøffer. Bank dem evt. flade med en kødhammer. Steg dem på en grillpande. Krydr med salt og peber. 
  • Server hele moleviten på en tallerken. Velbekomme. 

 

 

Kategorier