Langtidsstegt Svineskank

Svineskank er et stykke kød der rigtig smager af gris. Det tager dog noget tid at lave det, så sæt god tid af til denne opskrift, men glæd dig til resultatet.

 

 

Ingredienser

  • Svineskank, omkring 1 kilo (en skank pr. mand)
  • laubærblade

Tilberedning

  • Tør kødet rent
  • Kværn godt med salt og peber og læg et laurbærblad pr. skank. 
  • Placer kødet på en rist i en bradepande og kom lidt vand i bunden af bradepanden. Steg kødet i en ovn i 3 timer ved 180 grader.
  • Skru ned til 120 grader og fortsæt i 3½ timer. 
  • Brug grillen i ovnen til at få sværen sprød , og hold godt øje med sværen. Placer evt. bradepanden i bunden af ovnen, så du undgår at brænde sværen på. 
  • Du kan evt. lave en sovs på skyen fra kødet og servere sammen med.
  • Server skanken med smørstegte gulerødder, glacerede perleløg. 

Herrekokkendk på Instagram

Kategorier