Nem vildtgryde med trykkogeren

Det er egentlig ikke så tit jeg får vildtkød, og det er faktisk en skam. Det smager jo godt, og fungerer rigtig fint i en simreret som denne. Når du laver den i en trykkoger, så er retten også hurtigt klar. Så selvom man har en travl hverdag, så kan man sagtens få slowfood. 

Ingredienser

  • 300-400 gr vildt i tern
  • 4 skiver bacon
  • 3 gulerødder
  • 1 porre
  • 2 løg
  • 2 stængler bladselleri
  • 2 snack peber eller rød peber
  • salt (gerne røget)
  • stødt chili
  • olivenolie
  • vand
  • svampe (til topping)
  • smør til stegning af svampe

Tilberedning

  • Skær bacon i mindre stykker og brun i gryden sammen med lidt olivenolie.
  • Kom vildtkødet med og brun det videre. Drys med salt og en lille smule chili.
  • Skær dine grøntsager i grove stykker.
  • Kom grøntsagerne sammen med kødet og lad det simre i 5-10 min.
  • Kom ½ liter vand henover og lad det nu simre i trykkogeren i 1 time og 15 min.
  • Smag til med salt og peber.
  • Server med smørstegte svampe, samt ris eller kartoffelmos.

Herrekokkendk på Instagram

Kategorier