Det er egentlig ikke så tit jeg får vildtkød, og det er faktisk en skam. Det smager jo godt, og fungerer rigtig fint i en simreret som denne. Når du laver den i en trykkoger, så er retten også hurtigt klar. Så selvom man har en travl hverdag, så kan man sagtens få slowfood.
Ingredienser
- 300-400 gr vildt i tern
- 4 skiver bacon
- 3 gulerødder
- 1 porre
- 2 løg
- 2 stængler bladselleri
- 2 snack peber eller rød peber
- salt (gerne røget)
- stødt chili
- olivenolie
- vand
- svampe (til topping)
- smør til stegning af svampe
Tilberedning
- Skær bacon i mindre stykker og brun i gryden sammen med lidt olivenolie.
- Kom vildtkødet med og brun det videre. Drys med salt og en lille smule chili.
- Skær dine grøntsager i grove stykker.
- Kom grøntsagerne sammen med kødet og lad det simre i 5-10 min.
- Kom ½ liter vand henover og lad det nu simre i trykkogeren i 1 time og 15 min.
- Smag til med salt og peber.
- Server med smørstegte svampe, samt ris eller kartoffelmos.