Nakkefilet i trykkoger

Nakkefilet er et lækkert billigt stykke kød med masser af fedt og smag. Jeg bruger det tit i simreretter, som f.eks. denne ret.

Husk brun mad er lækker mad 🙂 

Ingredienser

  • ca. 1 kg nakkefilet
  • 1 stort løg
  • 4-5 fed hvidløg
  • 2 stængler bladselleri
  • 1 porre
  • ½ liter vand
  • salt/peber
  • smør (ca. 50 gr.)
  • olivenolie
  • evt. lidt god koncentreret kalvefond
  • soya

Tilberedning

  • Skær nakkefilet i mindre terninger
  • Brun kødet godt af i smør og olivenolie og krydr med salt og peber. Steg evt. lidt kød ad gangen.
  • Skær grøntsagerne ud i mindre stykker og bland dem sammen med kødet.
  • Hæld vand henover og tilsæt evt. lidt kalvefond og soya.
  • Lad det hele simre i trykkogeren ved højeste indstilling i omkring 1½-2 timer. Følg evt. brugsanvisningen til trykkogeren. 
  • Server med kartoffelmos og sprød bacon. 

Herrekokkendk på Instagram

Kategorier